Blacksite34 Kıdemli Üye
|
Gönderen: 31-Ağustos-2010 Saat 19:27 | Kayıtlı IP
|
|
|
selamlar arkadaşlar sizlere gene güzel beğendiğim bir sitemi tanıtmak istiyorum.. oyun indirme sitesi olarak kullanabileceğiniz bir sitedir.. burda neler bulunur diyor gibisiniz burda bilgisayar oyunlarının tamamı bulunur , ne arıyorsanız aradığınız bir oyun ise kesinlikle buraya bakmalısınız , en güncel oyunların yer aldığı bir sitedir. şu en son çıkan mafia2 indirme şansınız bulunmaktadır , yani anlayacağınız güncellik hat safhada olan bir pc oyun sitesidir.
Bu sitede son derece eğlenceli oyunlar bulunmaktadır , gün yüzüne çıkmamış olan bir çok bilgisayar oyunu mevcut bildiğiniz üzere veya sitelerde yayınlanmayan yayınlansada ilgi çekmeyen oyunlar mevcut , bu site bu oyunları sizlere tavsiye ediyor , günyüzüne çıkmamış bu oyunları inceleyip , indirip oynayabilirsiniz..
Herşey size bağlı internetin verdiği özgürlüğü kullanın diyorum ve alt satıra geçiyorum:)
Zevkle oyun aramanın ve incelemenin verdiği haz ile bu siteden ayrılamayacksınız , site gezinmek isterseniz diye adresi vermeyi unutmuştum www.indirgame.com bu sitenin adresidir , herkese iyi oyun indirmeler ve iyi incelemeler dilerim , esen kalın..
|