dj_ibo_g_h Kıdemli Üye
|
Gönderen: 14-Mayıs-2013 Saat 17:25 | Kayıtlı IP
|
|
|
Web Adresi: www.yabancisarkisozu.com Sahibi:Soydan Hosting Sağlayan Firma:Dime Hosting Web Master ve ya Teknik Sorumlu:Soydan Kullanılan sistem hakkında bilgiler:Wp Kullanılıyor. Site içeriği hakkında detaylı bilgiler:Yabancı Şarkı Çevirisi ve Videolar yayınlanmaktadır.
severler çoğu zaman söyledikleri şarkının sözlerini ve anlamını bilmezler.Yarım yamalak söylemeye çalışır insanlar yabancı şarkıları.Örnek verecek olsak "Emillia - Big big girl şarkı sözleri" Emillia - Big big girl şarkı sözleri şöyledir: I’m a big big girl Ben büyük büyük bir kizim In a big big world "Büyük büyük bir dünyada It’s not a big big thing if you leave me Bu büyük büyük bir sey degil, eger beni terkedersen But I do do feel that Ama ben çok çok hissediyorum ki I do do will miss you much Seni çok çok özleyeceğim Miss you much… Çok özleyeceğim Bir çok popüler olan yabancı şarkının sözleri ve anlamı bilinmiyor.Herkeste iyi İngilizce bilemeyeceği için ortada bir kafadan sallama durumu söz konusudur.Şimdi sizlere bir siteden bahsetmek istiyorum. http://yabancisarkisozu.com/ adlı yabancı şarkı sözleri ve videoları hem hem İngilizce sözleri bulunmakta.Ayrıca bu şarkıların videolarını da seyredebilirsiniz.Yabancı şarkı sözleri sitesinden öğrenmek istediğiniz şarkıların sözlerini mesaj atarak şarkının çevirisinin eklenmesini de isteyebilirsiniz.Daha ne olsun...Yabancı şarkı sözlerine artık yabancı kalmayın hem öğrenin hem eğlenin.
|