cetinsibel1 Yeni Üye
|
Gönderen: 24-Mayıs-2024 Saat 12:05 | Kayıtlı IP
|
|
|
Schneider Elektrik Bayi
Schneider Electric SE, verimlilik ve sürdürülebilirlik için enerji ve otomasyon dijital çözümleri
sunan çok uluslu bir Fransız şirketidir. Enerji teknolojileri, gerçek zamanlı otomasyon, yazılım ve
hizmetleri birleştirerek evlere, binalara, veri merkezlerine, altyapıya ve sektörlere hitap eder.
Schneider Electric faaliyetlerine 1836 yılında başlayan ve günümüze kadar devam ettirebilen,
ürettikleri ürün bazında kendisini dünya çapında uzman konumuna taşımıştır. Schneider Electric,
verimlilik ve sürdürülebilirlik için enerji ve otomasyon alanında müşterilerine dijital çözümler
sunan çok uluslu Fransız şirketidir. Firmanın üretim yaptığı alanlar arasında enerji teknolojileri,
gerçek zamanlı otomasyon, yazılım ve hizmetleri birleştirerek evlere, binalara , veri merkezlerine,
altyapıya ve benzeri sektörler bulunmaktadır. Şirket yolculuğuna demir-çelik sanayisiyle başlayıp,
19. yüzyılın sonlarına doğru makine ve gemi yapımı alanında devam etmiş ve daha sonra 20. yüzyılda
elektrik ve otomasyon yönetimine dahil olmuşlardır.
Ürün arşivinde sektördeki birçok alandan ürün bulundurmaktadırlar. Ana başlık olarak elektrik tesisat
ve kontrol sistemleri, güvenlik ve bina yönetim sistemleri, elektrik dağıtım, güneş enerjisi ve
enerji depolama, orta gerilim dağıtımı ve şebeke otomasyonu, kritik güç ve soğutma, endüstriyel
otomasyon ve kontrol sayılabilir.
Schneider bayilerischneider bayileri
|