Gönderen: 06-Mart-2006 Saat 17:32 | Kayıtlı IP
|
|
|
Merhaba ben asp'ye yeni başladım ve şu veri aşağıdaki kodumda problem var bir türlü çözüm bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
kisiler.mdb adında bir adet veritabanı oluşturdum.Bu veritabanının içine bilgiler adında bir tablo ve bu tablo içinde id,ad,soyad olmak üzere üç adet alan oluşturdum.Sonra bu kodlarla bağlandım.bende Baglanti.open (cumle) bölümünde hata veriyor.sadece bunda değil yaptığım bütün uygulamalarda bu sorun var.bağlantıyı kuruyorum.ama ne silebiliyorum ne değiştirebiliyorum nede ekleyebiliyorum.Sorun büyük yani.Kod aşağıda.Teşekkürler.
<% 1. Vt_Yolu=Server.Mappath("kisiler.mdb") cumle= "DBQ="& Vt_Yolu &";Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)}"
2. set Baglanti= Server.Createobject ("ADODB.Connection") Baglanti.open (cumle) 3. set rs= Server.Createobject ("ADODB.Recordset") 4. sql= " Select * from bilgiler " rs.open sql,Baglanti, 1,3 5. rs.addnew 6. rs("ad")=request.form("ad") rs("soyad")=request.form("soyad") 7. rs.update 8. response.redirect("kayit.asp") %>
__________________ OBJE İletişim ve Bilgisayar Hizmetleri
|