implant

Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Site Tanıtımı
 ASPTurkiye.com Forum : Site Tanıtımı
Konu Konu: http://www.turkdizi.info Dizi İzle Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
bugra_12
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 1
Gönderen: 15-Ağustos-2010 Saat 00:08 | Kayıtlı IP Alıntı bugra_12

Bu blogu açmamızdaki amaç aslında dizi izle adlı blogumuza link vermekti ve umarım bu link vermekte sitemiz başarılı olmuştur diye düşünüyorum. Blogcudan link vermek biraz geçiçi olsa da az çok işe yarar diye düşünüyorum . İlk hedefimiz alexamızı düşürmek ve daha sonraki hedeflerimiz ise dizi izle kelimesinde ilk sıraya oturabilmektir. Bakalım dizi izle gibi kelimelerde kendimizi ne kadar sürede ve ne tür yollarla ilk sıralara çıkartabileceğiz merakla bekliyorum doğrusu. dizi izle türünden blogları önüne gelen kuruyor ve resmen googleyi sömürüyor. Oysa webmasterlik işini bilmeyenler bu işe kalkışmasalar eminim daha güzel şeyler , ürünler çıkabilir ama resmen googlede artık çöpe döndü diyebiliriz. Her geçen gün yeni dizilerin çıktığı şu devirde sitemiz büyük bir anlamda dizi izleme kolaylığı sağlayacak. Çünkü bazı sitelere giriliyor ve bu sitelerde sadece reklamlar oluyor bu durumda ziyaretçiyi çok sıkıyor ve o siteden nefret etmeye başlıyor. Bir süre sonrada o siteye hiç uğramaz oluyor. Bu durumdada olan bizim sitemize oluyor. Bu yüzden biz önceden tedbirimizi alıp bu yollara girmeyi hedefledik. Bakalım ne kadar başarılı olacağız ve zaten siz de bunu kısa bir süre içerisinde dizi izle kelimesinde sitemizin başarısını göreceksiniz. Bu arada konu dışı olacak ama Çocuklar Duymasın dizisi vardı hatırlarsınız. Atv sürekli Çocuklar Duymasın yakında diyerek reklam yapıyor ve bu da insanları gerçekten çok sıkıyor. Tam net bir tarih verseler birşey demeyeceğim ama gerçekten bayağı sıkıldık artık. Neyse biz konumuza dönelim . Nerede kalmıştık hah şimdi hatırladım dizi izle kelimesinden bahsediyorduk sizlere. Gerçekten çok hoş bir site yapıyoruz. Neyse arkadaşlar sizi bekletmeden yeşillerle kaplı olan dizi izleme sitemize davet ediyoruz. dizi izle adlı linke tıklayıp sitemize ulaşabilir ve sizde içeriklerimizden yararlanabilirsiniz.
Adres. www.turkdizi.info , http://www.turkdizi.info
Yukarı Dön Göster bugra_12's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: bugra_12

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma