nullsix Kıdemli Üye
|
Gönderen: 02-Haziran-2011 Saat 20:48 | Kayıtlı IP
|
|
|
Tanıtım Konusu : RC model uçak uçuş okulu
Sitenin dili : Php
Sitede Kullanılan script : Wordpress
Site Kuruluş Tarihi : Mart 2011
Tanıtım Yazısı ve İçeriği : Bu hobiye yeni başlayan biri olarak, senin rc uçağını seçmen ve satın alman çok büyük öneme sahiptir çünkü tüm eğlenceni belirleyen model uçağın olacağı için bu vazgeçilmez bir unsurdur .
Niye mi? En basitinden çünkü sen yeni başlayan birine hiç uygun olmayan bir ürün alırsan ya da bu kötü kalitede olursa model uçağınla hiç iyi vakit geçiremezsin ve bir süre sonra da RC model uçağı hayatından çıkarırsın aman bir daha hayatıma girmesin dersin!
Senin ilk RC uçağın için dayanıklı olan ve unutulmayacak bazı şeylere ihtiyaç duyarsın. Bu çok önemlidir, ve birçok yeni başlayan kendine güzel gelen ya da daha hızlı olacağına inandığı çeşitten model uçakları almak ister. Ve bunları yaparken de kontrolü nasıl bana uyar mı diye de hiç düşünmez. Mükemmel seviyede model uçak uçurmayı öğrenme yüksek kanat çalışmasına bağlıdır. Yüksek kanatla biz uçak gövdesindeki kanatları kastediyoruz ve bu ayarlama hava direnci anlamına da geliyor işte bu da kesinlikle model uçak uçurmayı öğrenmeye çalışıyorken bilmen gereken birşey.
Yüksek kanatlı uçaklar dayanıklıdırlar ve onarılabilirler çünkü gövdenin ağırlığına karşılı kanatlar uçağı uçu süresince her zaman dengelemeye çalışır. RC model uçağını satın alacağın sıra dikkat etmen gereken şeylerden bir diğeri de senin model uçağının hem yatayda hem dikeyde fark edilebilir olmaları gerektiğidir. Bu önden bakıldığında V şeklini görmen demektir. Kanat ne kadar belirginse o kadar dayanıklıdır. Kanat yüzeylerindeki daha az yerçekimi etkisi demek oradaa daha iyi bir uçuş istikrarı demektir. Ve ayrıca senin ilk RC model uçağın için güzel bir havada önden baktığında V şeklini veren yüksek kanatlı bir model bulman senin yararına olacaktır.
Kaynak : http://blog.hobilen.com/index.php/rc-model-ucak-ucus-okulu/
|