nullsix Kıdemli Üye
|
Gönderen: 20-Ağustos-2011 Saat 00:43 | Kayıtlı IP
|
|
|
Tanıtım Konusu : Uzun Süren Avlanmalarda Tedbirli Olun
Sitenin dili : Php
Sitede Kullanılan script : Wordpress
Site Kuruluş Tarihi : Mart 2011
Tanıtım Yazısı ve İçeriği : Eğer bir avcıysanız ve avlanmaya sürekli gidenlerdenseniz her zaman çok dikkatli olmalısınız. Özellikle uzun süren avlara giden avcılar kötü sonuçlarla geri dönebiliyorlar. Kötü sonuçlar derken sadece avlanamamak değil hasta olmak, yaralanmak gibi şeyler.
Uzun av dönemlerinde gidilen bölgeye göre hava şartları bazen çok hızlı değişebiliyor. Sıcak bir bölgeye gidiyorsunuz ancak bir gün içinde hava inanılmaz derecede soğuk ve yağmurlu olabiliyor. Bu gibi durumlarda çoğu avcı çaresiz kalır ve eve dönme yoluna girişirler. Bu yüzden benim tavsiyem kullandığınız avcı kıyafetlerini doğru seçmeniz. Avcı kıyafetleri mevsim özelliklerine göre değişen kıyafetlerdir. Her mevsime uygun avcı kıyafetleride vardır ancak bunların fiyatı aşırı derecede yüksektir. Bu yüzden yanınızda iki tane avcı kıyafeti bulundurmanızı öneririm. Kullandığınız avcı çantanıza bir tanede soğuk havalar için avcı kıyafeti koymanız hem avlanmayı yarıda kesmemenize olanak tanır hemde kötü hava şartlarından etkilenmemiş olursunuz.
Bir adet daha av kıyafeti taşımak belki şu an çok zor gibi gelebilir. Ancak öyle bir durumla karşılaştığınızda iyiki getirmişim diyeceksiniz. Unutmamanız gereken bir nokta daha avcı her zaman hazır olmalıdır, her koşula ve duruma.
Kaynak : http://blog.hobilen.com/index.php/uzun-suren-avlanmalarda-te dbirli-olun/
|