Yazanlarda |
|
nullsix Kıdemli Üye
|
Gönderen: 21-Kasım-2023 Saat 17:34 | Kayıtlı IP
|
|
|
İngilizce kursu
İstanbul Lisan Merkezi İLM, öğrencilerine İngilizce kursu dahil olmak üzere, çok sayıda kurs hizmetini bir arada sunmaktadır. Çeşit çeşit dil kursları, akademik sınav kursları, kurumsal eğitimler, yurt dışı dil okulları ve fazlasını buradan alma şansı bulabileceksiniz. Daha fazla bilgi edinmek adına, ilm.com.tr isimli internet adresini ziyaret edebilirsiniz.
__________________ imza: Oyun - Forum
|
Yukarı Dön |
|
|
KeremYıldırım Yeni Üye
|
Gönderen: 23-Kasım-2023 Saat 19:22 | Kayıtlı IP
|
|
|
Ayrıca yabancı dil öğrenmek için Repetry adında çok iyi bir platform önermek istiyorum. Her zaman istediğiniz dili olabildiğince çabuk öğrenebileceğiniz bir yer. Dil
öğrenmenin önemi hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, bu makaleye dikkat etmenizi tavsiye ederim -
https://www.theyeshivaworld.com/news/general/2235342/unlocki ng-new-horizons-the-importance-of-language-learning.html . Orada kendim ders aldım ve sonuç beni
şaşırttı, ilk ders bloğundan sonra akıcı bir şekilde konuşup yazabildim. en çok sevdiğim şey, eğitim için düşük fiyatlar, gerçekten güzel fiyatları var ve rekabetten çok
daha düşük. Tekrarlama hem yetişkinler hem de çocuklar için gelir. Bu yüzden tavsiyelerime dikkat etmenizi tavsiye ederim, umarım birçokları için faydalı olurlar.
Düzenleyen KeremYıldırım 01-Aralık-2023 Saat 21:16
|
Yukarı Dön |
|
|
|
|