implant


  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
ASP Uygulamaları
 ASPTurkiye.com Forum : ASP Uygulamaları
Konu Konu: sayıları birbirleriyle toplama Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
musty_25
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 15-Nisan-2010
Ülke: Türkiye
Gönderilenler: 2
Gönderen: 15-Nisan-2010 Saat 18:02 | Kayıtlı IP Alıntı musty_25

lütfen acıl ... sayıları bırbırıyle toplayan kodları yazarmısınız . ÖR=1+2+3+4=10

bunun kodu lasım cok acıl lutfen...

Yukarı Dön Göster musty_25's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: musty_25
 
memreser
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 31-Mart-2010
Gönderilenler: 13
Gönderen: 15-Nisan-2010 Saat 23:45 | Kayıtlı IP Alıntı memreser

Bir değişken belirlemelisin. Örnek kodlama aşağıdaki gibidir.

<%
Toplam=1+5+7+2
%>

<%=Toplam%>

Yukarı Dön Göster memreser's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: memreser
 
Mehmet Zahid
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 23-Temmuz-2010
Ülke: Türkiye
Gönderilenler: 9
Gönderen: 23-Temmuz-2010 Saat 18:14 | Kayıtlı IP Alıntı Mehmet Zahid

Toplam = 0

SonRakam = 10

For x = 1 to SonRakam

Toplam = Toplam + x

Next

Response.Write("1 den " & SonRakam & " e kadar olan sayıların Toplamı = " & Toplam)

Yukarı Dön Göster Mehmet Zahid's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: Mehmet Zahid
 
crossword
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 17-Mart-2011
Ülke: Turkiye
Gönderilenler: 11
Gönderen: 17-Mart-2011 Saat 17:44 | Kayıtlı IP Alıntı crossword

Güzel bilgiler teşekkür ederiz.

__________________
Klima Bakımı-Klima Montajı İşlemleri için Bize ulaşabilirsiniz.
Yukarı Dön Göster crossword's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: crossword Ziyaret crossword's Ana Sayfa
 
berkaygunes
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 23-Mart-2012
Ülke: Turkiye
Gönderilenler: 5
Gönderen: 23-Mart-2012 Saat 15:12 | Kayıtlı IP Alıntı berkaygunes

Mehmet Zahid Yazdı:

Toplam = 0

SonRakam = 10

For x = 1 to SonRakam

Toplam = Toplam + x

Next

Response.Write("1 den " & SonRakam & " e kadar olan sayıların Toplamı = " & Toplam)



Katılıyorum. Bu kodu kullanmanı tavsiye ederim.
Yukarı Dön Göster berkaygunes's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: berkaygunes
 

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

  Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Powered by Web Wiz Forums version 7.91
Copyright ©2001-2004 Web Wiz Guide

Bu Sayfa 0,0938 Saniyede Yüklendi.