implant


  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
ASP
 ASPTurkiye.com Forum : ASP
Konu Konu: nike air more uptempo rabat Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
1dsj4zuf
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 26-Temmuz-2021
Gönderilenler: 3
Gönderen: 26-Temmuz-2021 Saat 06:32 | Kayıtlı IP Alıntı 1dsj4zuf


En af Nike's afgørende 90'ere basketballsko, Air More Uptempo, vender tilbage i sin bedsterunner.com originale sort / hvide farve. Skoen blev berømt af Scottie Pippen under Bulls 'rekordindstilling 1995-1996 NBA-sæsonen og har en sort nubuck-overdel, komplet med hvide accenter og trim hele vejen igennem. Det, der altid fik Air More Uptempo til at skille sig ud, er naturligvis den store "A-I-R" bogstaver.

Nike laver sko, ikke musik, men den Beaverton-baserede fodtøjsbeklædning fremsætter et stærkt krav om titlen "Best Wrapper Alive" med nike sko dame hvid sin nye Air More Uptempo "Maximum Volume". Indpakket i vintage-trykte annoncer følger "Maximum Volume" op på andre kunstnerisk indhyllede stilarter som Air Force 1 "Keep 'Em Fresh" og nikker til en mindeværdig svunden æra af Nike Basketball.

Som det kan ses i bagenden af ​​galleriet ovenfor, havde annoncen, som denne Air More Uptempo er indpakket i, premiere lige før de Olympiske nike air more uptempo rabat lege i 1996 i Atlanta og inkluderer et lille foto af Scottie Pippen plus en ny “Maksimal volumen Nike Air ”Ramt i hælen. Selvom det faktisk sys direkte på overdelen, kan det fjernes uden at beskadige bundlaget.

At stable op til en fuldfarveannonce er ikke en lille opgave, men resten af ​​"Maksimal lydstyrke"Brandudsalg lægger en stor indsats. Overdel er lavet af sort nubuck, mens Air Max-overlejringer er konstrueret af højglans sort plastik, der er trimmet med robins ægblå. Hæle tilføjer en stor rød gelé Swoosh og en broderet rød Swoosh er til stede på tungen. Mere robins ægblå får sin tilstedeværelse til at mærkes på tungen, og i hele Air Max-dæmpningsenheden i fuld fod klemt ind i de sorte mellemsåler. Indlægssåler replikerer den trykte grafik af annoncen for et strejf af skjult flair, og halvgennemsigtige ydersål med en stor rød Swoosh afrunder udseendet.

https://www.bedsterunner.com/

Yukarı Dön Göster 1dsj4zuf's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: 1dsj4zuf
 

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

  Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Powered by Web Wiz Forums version 7.91
Copyright ©2001-2004 Web Wiz Guide

Bu Sayfa 0,1094 Saniyede Yüklendi.