implant


  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
ASP Uygulamaları
 ASPTurkiye.com Forum : ASP Uygulamaları
Konu Konu: adidas deerupt runner blå Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
wcexapsh
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 06-Nisan-2021
Gönderilenler: 3
Gönderen: 06-Nisan-2021 Saat 10:02 | Kayıtlı IP Alıntı wcexapsh


Deerupt, der får sit navn ved at fusionere 'udbrud' og 'forstyrre', blev designet med nicestilly.com tanke på. Lad hele sålen ligge fladt på jorden for at gøre den perfekte silhuet til dine billeder. Designet har et strækbart weboverlay, der sidder oven på et fleksibelt maske, der dækker hele træneren. I måske et noget overraskende valg har trænerne ikke Adidas standard 'tre-stribe' logo, som virkelig hjælper med at gøre disse sko ekstra specielle fra andre sneakers fra mærket.

Farver involverer store blokfarver, der dækker hele skoen til tofarvede farver som 'Solar Bird' design, hvor trænerens hovedoverdel og siden af ​​sålerne er adidas sko dame sort forskellige nuancer: Solar Red og Bluebird. trænere er designet til at løbe, men er så stilfulde, at de er en perfekt tilføjelse til din daglige garderobe, hvilket gør et ellers almindeligt outfit skiller sig ud.

Adidas er blevet mere og mere ivrige efter at introducere nye fremadrettede sko-stilarter til deres sortiment og har gjort netop det i nogen tid nu. Den adidas deerupt runner blå seneste tilføjelse til Adidas-serien er Adidas Deerupt, og det er et unikt udseende stykke fodtøj, der inkorporerer den nye fremadrettede tænkning, som Adidas har vedtaget. At tage inspiration fra Adidas 'løbesko i 1980'erne har Adidas Deerupt kendskab til det, mens forbliver stadig resolut unik ...

Deerupt-løberen er utvivlsomt adidas. Forstyrrende gennem gitterets enkelhed. Deerupt Online shopping blev født af modet til at forstyrre brandets design-DNA med de tre striber for at forkæle en tilbagevenden til fed farve, radikal komfort og en hidtil uset silhuet. Mens verden er træt af kompleksitet og søger strømlinede oplevelser, mode og trends, kommer enkelheden i sin mest forstyrrende form med Deerupt. Med et integreret snøresystem kompletteres stilen med enkel Adidas-branding til baghælen for en futuristisk, men tidløs stil.

https://www.nicestilly.com/

Yukarı Dön Göster wcexapsh's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: wcexapsh
 

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

  Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Powered by Web Wiz Forums version 7.91
Copyright ©2001-2004 Web Wiz Guide

Bu Sayfa 0,0781 Saniyede Yüklendi.