implant


  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardýmYardým
  Kayýt OlKayýt Ol  GiriţGiriţ
Diđer Programlama Dilleri
 ASPTurkiye.com Forum : Diđer Programlama Dilleri
Konu Konu: adidas yung outlet Yanýt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
Gradft44
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayýt Tarihi: 02-Nisan-2021
Gönderilenler: 3
Gönderen: 02-Nisan-2021 Saat 06:39 | Kayýtlý IP Alýntý Gradft44

Az adidas friss és vadonatúj sziluettekkel építette fel arzenálját ebben az évben. Az adidas Yung-1 rövid karriert futott be, de egyedi stílusának köszönhetően sok rajongót gyűjtött össze. Most az adidas Yung-1 éppen the nyári időszámításra érkezik the „Glow Green” kategóriába. Az Adidasnak egész éve volt. A főleg az NMD-ről és az Ultra Boost-ról ismert, sokféle más modellt gyűjtöttek össze, amelyek adidas yung outlet magyarország az embereket felszólították, és the Yung-1 egyike ezeknek. Old style és vaskos megjelenés, valamint a különböző színárnyalatok és stílusok hozzáadására szolgáló sok fedvény miatt rajongók ragaszkodtak hozzá. Ennél a kiadásnál a „Glow Green” ragyog. A sziluett királykék színű felsőt kap, amely lágy szürke fedvényeket lát, amelyek textúrát és kontrasztot adnak.

Az adidast még 1949-ben alapították Németországban, és azóta minden idők egyik legnagyobb márkanévévé vált, amely nemzetközi szinten rajongókat szerzett. Az adidas Ultraboost 20 „City Lights” csomagja megfelelő módon bólint a metropolisz bőségében, amelyet a Három Csík elért. Sanghaj és Tokió mellett Szöul egy másik ázsiai város, amely beszáll a világi gyűjteménybe. Az újrahasznosított Primeblue anyag alkotja a Crew Navy hálót. adidas ultra boost férfi A nyelv szokásos emblémáját kicserélték a dél-koreai zászlóra emlékeztető jelvényekre. A zászlóból származó színek és formák felhasználásával létrehozható egy mintás grafika, amely a lábujján és az oldalán található. Míg ennek a nyomtatásnak a tiszta áttekintését akadályozza a tetején ülő fehér hálós réteg, a grafika élénkebben jelenik meg, ' újra felhasználják, a tiszta, fényes sarokpult alatt.

Az adidas Originals újonnan kapható, a márka klasszikus ZX 750 fehér / fekete / metál ezüst színvonala. A felső rész nagy részében fekete színűre rúgva a rúgások élénk sárga akcentusokat látnak a nyelvlapon, az oldalsó szövegmárkában, the szemhéjon és a sarokban. fül, míg fehér és fémes ezüst kontrasztok jelennek meg. A ZX 750-et májusban két új színben kínálják az Adidas Original. A népszerű, 80-as évekbeli futó retro változata fekete színben és „Legend Ink” színnel jelenik meg. Mindkét változat nylon hálós toebox, velúr a fedőlapokon, bőr és 3M anyag. Ezüst és fehér akcentus az egész cipőben. adidas zx 750 férfi cipo Mindkét színváltó most megvásárolható az Eastbay-nél.

Azok számára, akik az adidas ZX Flux vonallal keverednek, valószínűleg tudják, hogy az adidas ZX Flux ADV Verve a legújabb modell, amelyet a család kínál. A cipőnek eddig nem sok színváltozata jelent meg, de hajlandó vagyok lenni, hogy a fent látható Shock Pink pár kétségtelenül olyan pár, amely maradandó benyomást fog hagyni. Ez a női modell egy egyszerű, de contemporary olyan design, amelynek vehicle egy kis „teljesítmény” megjelenése. A felsőrész hálóból készült, és szintetikus slágerekkel vehicle összeolvasztva. Az alábbiakban egy puha hab talp található a kényelem érdekében. adidas zx flux noi cipo The cipő legnevezetesebb tulajdonsága, hogy tetőtől talpig egy teljesen neon rózsaszín színűbe öltözött. Nemzetközileg elérhető, csak idő kérdése, hogy ezek megérkezzenek az államokhoz.
Yukarý Dön Göster Gradft44's Özellikler Diđer Mesajlarýný Ara: Gradft44
 

Eđer Bu Konuya Cevap Yazmak Ýstiyorsanýz Ýlk Önce Giriţ
Eđer Kayýtlý Bir Kullanýcý Deđilseniz Ýlk Önce Kayýt Olmalýsýnýz

  Yanýt YazYeni Konu Gönder
Yazýcý Sürümü Yazýcý Sürümü

Forum Atla
Kapalý Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalý Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalý Forumda Cevaplarý Silme
Kapalý Forumdaki Cevaplarý Düzenleme
Kapalý Forumda Anket Açma
Açýk Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Powered by Web Wiz Forums version 7.91
Copyright ©2001-2004 Web Wiz Guide

Bu Sayfa 0,0938 Saniyede Yüklendi.