implant


  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Diğer Programlama Dilleri
 ASPTurkiye.com Forum : Diğer Programlama Dilleri
Konu Konu: adidas ultra boost s&l pride Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
p002nurn
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 06-Ağustos-2020
Gönderilenler: 3
Gönderen: 06-Ağustos-2020 Saat 04:36 | Kayıtlı IP Alıntı p002nurn


adidas sko hvid grøn Siden starten blev adidas Ultra Boost rettet mod det højtydende, kørende marked. På grund af en tilgængelig, alsidig stil, ekstrem komfort og et tidligt co-tegn af en Kanye West, blev Ultra Boost imidlertid hurtigt også en populær afslappet sneaker. Selv med denne stigning i afslappet popularitet sætter Ultra Boost stadig ydelsen først - indtil nu med den nye "S&L" -variant.

adidas sko mænd 2020 Adidas Ultra Boost S&L er helt sikkert en af ​​de bedste nye tilføjelser til den berømte line-up, tilføjer overlejringer såvel som et underliggende vævemønster, der ligner det ikoniske 1.0. Dimension fordoblet gennem ruskindets tåhætter og løftet hælfolie skaber et look, der er meget mere behageligt for øjet, mens tapning, der findes her i reflekterende, fungerer som en hurtig stunner, når lyset skinner lige rigtigt.

adidas sko dame salg Ud over X-Way-sneakeren er pakken indstillet til at omfatte et andet design inspireret af det ikoniske Millennium Falcon-køretøj, der ejes af Han Solo. For X-Wing UltraBOOST S&L har adidas prydet overdelens sneaker med en række X-Wing grafik såvel som en "Sesame / Active Orange / Carbon" colorway inspireret af skibet. Star Wars x adidas UltraBOOST 19 “Millennium Falcon” kommer i en mørkere farve med en tonegrå base offset med “Bright Cyan.” Sneakeren afsluttes derefter med grafik på tværs af sin sorte BOOST-sålenhed, og "Never Tell Me The Odds" skrevet på hælfanen.

adidas ultra boost s&l pride Pride Month, selvom det også er et afsætningsmulighed for selvudtryk, er langsomt blevet noget af en avenue for hvert mærke kraftcenter. Hver etiket deres eget specielle logo lock-up eller mindetaktivering, industrien er behageligt blevet overvældet af ligestilling. adidas, der ligner deres jævnaldrende, har konsekvent deltaget, og Ultra Boost S&L er indstillet til at være en af ​​de få, der kommer til juni. Hvid Primeknit overdel har de fleste, accentuerer på tå med overlejringer af en skarp sort; hæle, komplementerer derefter ved hjælp af grå nuancer, hvis paneler gives nogle luxe gulddetaljer.

https://www.footrunx.com/

Yukarı Dön Göster p002nurn's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: p002nurn
 

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

  Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Powered by Web Wiz Forums version 7.91
Copyright ©2001-2004 Web Wiz Guide

Bu Sayfa 0,0781 Saniyede Yüklendi.