implant


  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Site Tanıtımı
 ASPTurkiye.com Forum : Site Tanıtımı
Konu Konu: Puma Cell ultra fade Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
zkqupgbp
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 27-Mayıs-2020
Gönderilenler: 3
Gönderen: 27-Mayıs-2020 Saat 05:28 | Kayıtlı IP Alıntı zkqupgbp


Puma sko dame salg PUMAs arkiver indeholder flere tidløse trænere, der allerede er begyndt at vende tilbage i løbet af de sidste par måneder. Tykke mellemsål, synlig teknologi og overordnede dristige design er stadig det vrede. Nu kører PUMA op for at bringe to retro sneakers tilbage med en speciel type 90'ers teknologi. PUMA CELL er et avanceret dæmpningssystem, der blev præsenteret i deres line af præstation løbesko.

Puma sko mænd grøn I de sidste par år har løbende sneakers fra 90'erne skabt en enorm genopblussen på fodtøjsmarkedet, hvor fans vælger retro (og retroinspireret) stilarter som deres go-to look. Gå ind i Puma, specielt dens Cell-linje, der vender tilbage tyve år efter sin debut. Cell-dæmpningsteknologi er en stor aftale for Puma - så meget, at mærket allerede har trukket to højdepunktmodeller fra sin afstamning ud af arkiverne i slutningen af sidste år til fejring af Cell Endura og Cell Venom's 20-års jubilæum.

Puma sko sort hvid "I det forløbne år rullede vi ud Cell-franchisen igen, hvilket var virkelig vigtigt for Puma på det tidspunkt, fordi 20-årsdagen var gået ind i slutningen af ​​2018 sammenfaldende med udgivelsesdatoen i 1998, da mærket først introducerede sin Cell-franchise. Vi prøver at vælge de vigtigste silhuetter fra den tid, ”sagde Erman Aykurt, den kreative direktør for Puma Sportstyle. ”Vi er virkelig i æstetik. Det var bare virkelig udtryksfuldt.

Puma Cell ultra fade "Cell Alien er ikke at tage fejl af som en del af" dad sko "-trenden, der stadig truer i sneakerrummet." Pappeskoen forsøger at være stødende og chunky. Cell Alien kom fra en æra, hvor du virkelig ville vise dig, mens fars sko forsøgte at være konservativ. Cell-franchisen forsøgte altid at være innovativ med nye former, ny æstetik og et nyt designsprog, "ifølge Aykurt. Den markante silhuet har en fornyet mesh-baseoverdel med overlappende læderoverlejringer inklusive formstrimmel på siderne.

https://www.eastnewsline.com/

Yukarı Dön Göster zkqupgbp's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: zkqupgbp
 

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

  Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Powered by Web Wiz Forums version 7.91
Copyright ©2001-2004 Web Wiz Guide

Bu Sayfa 0,0938 Saniyede Yüklendi.