implant


  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Diğer Programlama Dilleri
 ASPTurkiye.com Forum : Diğer Programlama Dilleri
Konu Konu: Authentic Andre Dillard Jersey[ Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
chunshu00
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 14-Mayıs-2019
Gönderilenler: 151
Gönderen: 09-Ekim-2019 Saat 12:25 | Kayıtlı IP Alıntı chunshu00

Established in the 1987 Authentic Miles Sanders Jersey , we,  hree Servicesâ€? are an eminent supplier and dealer of Fire Extinguisher Spare Parts Authentic Authentic Andre Dillard Jersey , Hydrant Accessories, Fire Fighting Equipment & Safety sted by a team of highly qualified professionals and a well facilitated infrastructure Authentic DeSean Jackson Jersey , we have emerged as one of the well-known and companies in the market. For a proper, efficient and trouble free working of our company Authentic Dallas Goedert Jersey , we have divided it into various segments which include a highly equipped manufacturing unit, a wide spread and safe warehousing unit Authentic Carson Wentz Jersey , procurement and packaging unit, quality control laboratory and accounts unit. All these departments are working in sync with each other and leading our company towards the path of success.

Services We Provide

Water Mist System in Aurangabad
Gas Leak Detection System in Aurangabad
Smoke Detector and Alarm System in Aurangabad
Fire Hose Boxes in Aurangabad
Fire Fighting Equipment  in Aurangabad
Maintenance of All Fire Fighting Systems in Aurangabad
Fire Hose Pipe in Aurangabad
Fire Extinguishers in Aurangabad
Fire Sprinkler System in Aurangabad
Fire Hydrant System in Aurangabad

For More Details
Contact No.9850036339
Email Id:shreefire@
Website:
Address: Plot No J 1 Authentic Brian Dawkins Jersey , Shivshankar Colony,
Aurangabad-Maharashtra - 431001 Authentic Randall Cunningham Jersey ,
Near Tanaji Chowk

Total Views: 67Word Count: 175See All articles From Author
Question: 1

What are two capabilities of enabling Veritas Enterprise Vault 12.x for Exchange for Outlook Web AccessApp (OWA) users? (Select two.)

A. enables remote access via OWA with Safari browser
B. provides remote access to multiple user archives
C. enables IMAP access for mobile devices
D. enables Virtual Vault for OWA users
E. enables Vault Cache for OWA users

Answer: A, B

Question: 2

What are two benefits of Veritas Enterprise Vault 12.x for Exchange? (Select two.)

A. it archives directly to tape
B. it facilitates faster backup of the messaging servers
C. it is unnecessary to backup Exchange when Journaling is enabled
D. it automatically duplicates archive data
E. it provides OSIS for archived email

Answer: B Clayton Thorson Jersey , E

Question: 3

Which two key benefits are provided by Veritas Enterprise Vault 12.x ? (Select two.)

A. it natively archives all structured data
B. it archives unstructured data
C. it allows administrators to import PST files into the archive
D. it eliminates the need for backups
E. it eliminates the need for centralized information management

Answer: B, C

Question: 4

Veritas Enterprise Vault 12.x for Exchange converts mail message attachments in order to ensure future proofing.
Which file format is used?

A. .dvs
B. .xml
C.
D. .tif

Answer: C

Question: 5

How many document types can be converted by Veritas Enterprise Vault 12.x indexing?

A. less than 100
B. approximately 200
C. approximately 400
D. more than 1000

Answer: C

Question: 6

Which task requires the permissions of the Vault Service Account as a minimum in Veritas Enterprise Vault 12.x ?

A. managing and assigning custom roles
B. defining an Exchange Mailbox Archiving Policy
C. verifying connectivity to the SQL server
D. restarting the Enterprise Vault 12.x for Exchange services

Answer: A

Question: 7

Which two components comprise the Veritas Enterprise Vault 12.x for Exchange Directory? (Select two.)

A. Directory Fingerprint database
B. Directory Service
C. Directory SQL database
D. Directory Administration Role
E. Directory Provisioning Task

Answer: B Shareef Miller Jersey , C

Question: 8

Which function is controlled by the Enterprise Vault Admin Service?

A. managing access to databases for other Enterprise Vault components
B. defining which users' data is processed
C. warning if virtual memory is running low
D. managing the mail and file servers from which data is archived

Answer: C

Question: 9

An administrator enables the Metadata Store in Veritas Enterprise Vault 12.x .
Which Enterprise Vault components will be impacted by the change?

A. Enterprise Vault Index
B. Storage queue
C. MS SQL server and the space that the databases require
D. Vault Store size

Answer: C

Question: 10

An organization uses three Exchange servers in a single domain and two Veritas Enterprise Vault 12.x for Exchange (EV) servers.
How many Provisioning tasks are required?

A. one per target domain
B. one per EV server
C. one per Exchange server
D. one per EV Directory

Answer: A

Question: 11

An organization needs to use the Update Service Locations (USL) feature of Veritas Enterprise Vault 12.x for Exchange (EV).
Which two physical EV resources must be remote to the EV servers for this feature to work seamlessly? (Select two.)

A. SQL Server
B. Archiving targets
C. Index Server Groups
D. Vault Store Partitions
E. Message Queuing

Answer: A, D

Question: 12

Of which security group must the Vault Service Account be a member?

A. the Application Administrators Group of the Enterprise Vault server
B. the Exchange Administrators Group on each Exchange server
C. the Local Administrators Group of the Enterprise Vault server
D. the Built-in Exchange Organization Administrators Group

Answer: C

Question: 13

What is the Veritas recommended amount of memory required for Veritas Ente. Jordan For Sale   Wholesale Jerseys China   Cheap Jerseys   Cheap Jerseys From China   Cheap Jerseys From China   Cheap NFL Jerseys   Cheap NFL Jerseys   Cheap NFL Jerseys China   Wholesale NHL Jerseys   Cheap NFL Jerseys China 

Yukarı Dön Göster chunshu00's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: chunshu00
 

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

  Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Powered by Web Wiz Forums version 7.91
Copyright ©2001-2004 Web Wiz Guide

Bu Sayfa 0,0781 Saniyede Yüklendi.